Domnule/doamna, nu v-a pacalit nimeni, ati capatat experienta, o experienta pentru care ati platit un pret.
In final, avantajul este de partea dvs., stiti cum este, desteptul invata din propriile greseli.
Ce fel de raspuns e asta? E un cliseu de doi lei care nu aduce nimanui niciun fel de folos. O inselaciune trebuie pedepsita. Daca ati fi prins cu garda jos de niste escroci macar odata in viata, sunt sigur ca ati vrea sa fie trasi la raspundere (evident ca veti sufla si in iaurt data viitoare). Suntem intr-o tara cu legi slabe.
Citind comentariile de pe forumul asta, se cunoaste ca e o discutie "romaneasca" (am locuit in Anglia multi ani si stiu ce zic). Prea multe acuzatii si expresii de genul "taxa de credulitate" (ca sa nu ziceti prostie).
PS: Am fost si eu unul din patiti si singurul "fraier" care a depus plangere la politie (mi-au zis ca e important sa se adune la dosar mai multe plangeri). Altii au fost inselati de peste o mie de euro de ex. si nu au depus plangere consolandu-se ca o sa plateasca escrocii pana la urma, ca ii prinde karma si pe ei (consolare de doi lei). Suntem o societate fara simtz civic, o tara de "judecatori" :(