avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit teapa de la o agentie de modeling
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit teapa de la o agentie de modeling

Buna ziua , am fost pacalit astea doua zile de o agentie de casting modeling in apropiere de afi cotroceni s-au dat drept new model casting dar ei sunt alta firma, ideea e in felul urmator eu am platit prima taxa de 200 de lei si dupa am platit a doua taxa pe jumatate adica am dat 750 de lei, am vorbit cu ei si au zis ca o sa facem rezilierea contractului si imi voi primii banii inapoi in 30 de zile. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa imi recapat banii
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 09:26, 16 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Diore511 a scris:

Buna ziua , am fost pacalit astea doua zile de o agentie de casting modeling in apropiere de afi cotroceni s-au dat drept new model casting dar ei sunt alta firma, ideea e in felul urmator eu am platit prima taxa de 200 de lei si dupa am platit a doua taxa pe jumatate adica am dat 750 de lei, am vorbit cu ei si au zis ca o sa facem rezilierea contractului si imi voi primii banii inapoi in 30 de zile. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa imi recapat banii

Buna ziua, in urma cu 8 ani am pățit și eu, am vrut sa- mi recuperez banii dar așa de bine a fost făcut contractul ca nu am mai avut cum. Așa de bine a prostit lumea (te înscrie intr-o baza de date și poți participa la reclame, filme, etc). Aveau un spațiu închiriat într-un hipermarket din Bv și au fost dați și in ziare pt ce făceau, in prima luna stătea lumea la coada ca sa ii înscrie.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si la Piata Victoriei sunt aceasi escroci . Mie imi sunt datori cu o cafea . Când m-au invitat sa ma faca fotomodel ,am spus ca nu dau niciun ban . Daca imi vor oncheia contract ,isi vor opri banii din prima plata . Au insistat ca nu vor cere bani si am facut pariu pe o cafea ,eu spunând ca ,de fapt ,scopul lor e prima taxa a fraierilor. Când am ajuns la birou ,la o domnisorica ,a cerut 200 de lei . I-am cerut cafeaua ,nu am primit-o . Asta era la Afi Cotroceni . La Piata Victoriei ,m-au abordat iar si le-am spus ca imi sunt deja ,datori cu o cafea . Era acelasi tip ,m-a recunoscut dupa ce i-am cerut sa isi onoreze pariul
Aceti grija!

trandafir2 a scris:

Domnule/doamna, nu v-a pacalit nimeni, ati capatat experienta, o experienta pentru care ati platit un pret.
In final, avantajul este de partea dvs., stiti cum este, desteptul invata din propriile greseli.

Greșit! Deșteptul învață din greșelile altora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie agentie de modelling Cristi997 Cristi997 Buna ziua, In data de 17 noiembrie 2017 am fost abordat in zone AFI Cotroceni de o firma de recrutari de modelling numita Office Media International. Nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract modelling Giany86 Giany86 Buna seara! As dori sa primesc niste sfaturi despre cum as putea sa reziliez un contract de publicitate.In data de 10.08.2014 in timp ce eram cu sotia si fiul ... (vezi toată discuția)
Frauda pentru a semna un contract si a da o suma de bani - intrebare nerek nerek Buna ziua, nu o sa ma lungesc asa ca uitati problema mea, e vorba de frauda pentru semnarea unui contract si a da o suma de bani, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)