avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate eugen paun

Activitate eugen paun

ultima decizie de pensie obtinuta in 2022 dupa un proces care a aproape un an deci obtinuta prin hotarire judecatoreasca mai poate fi diminuata ulterior de o lege????? ma refer la situatia prezenta in care aceasta decizie obtinuta prin hotarire judecatoreasca este acum diminuata de noua lege intrata in viguare cu 1 septembrie....inteleg ca ramin in plata cu cea veche dar faptul ca ea a fost modificata prin diminuare ma afecteaza la corectarile inflatiei in perioada urmatoare....va rog,astept un raspuns competent....cu stima
am gasit deja un avocat cu multa experienta in astfel de spete care considera ca va reusi sa cistige procesul pentru recuperarea cass pe 2022....chiar a specificat ca aceasta taxa cass din moment ce este abuziv retinuta conform deciziei ccr nu are statul un argument juridic ca sa nu o returneze.....este acelasi avocat cu care am reusit sa imi cistig drepturi ignorate de casa de pensii la calcularea pensiei ....hotarire definitiva ,fond si apel pentru sporuri pe care casa de pensii nu le considera cu caracter permanent ....deci am toate motivele sa am incredere in priceperea avocatului si sa spun ca nu cheltui nici un ban degeaba....am postat aici primul comentariu doar din curiozitatea de a vedea cum priveste aceasta problema un site ca al dumneavoastra.....
Nu se poate recupera nici in instanta cu ajutorul unui avocat bun???de ce nu ar avea sanse ???asta era intrebarea mea...stiu ca statul nu da decit decembrie si ianuarie...eu vroiam sa stiu daca exista vreo modalitate de a recupera si pe tot anul in instanta cu ajutorul unui avocat
exista posibilitatea de a recupera taxa cass retinuta abuziv pe tot anul 2023 pensiilor mai mari de 4000 ?