avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ultima decizie de pensie obtinuta in 2022 dupa un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ultima decizie de pensie obtinuta in 2022 dupa un proces care ...

ultima decizie de pensie obtinuta in 2022 dupa un proces care a aproape un an deci obtinuta prin hotarire judecatoreasca mai poate fi diminuata ulterior de o lege????? ma refer la situatia prezenta in care aceasta decizie obtinuta prin hotarire judecatoreasca este acum diminuata de noua lege intrata in viguare cu 1 septembrie....inteleg ca ramin in plata cu cea veche dar faptul ca ea a fost modificata prin diminuare ma afecteaza la corectarile inflatiei in perioada urmatoare....va rog,astept un raspuns competent....cu stima

Alte discuții în legătură

Legea 127/2019 privind sistemul public de pensii a fost modificata ... luk_1956@yahoo.com luk_1956@yahoo.com Legea 127/2019 privind sistemul public de pensii a fost modificata in mai multe randuri prin oug 8/2021 , oug 125/2021 si oug 168/2022 . Aceste oug proroga ... (vezi toată discuția)
Pot sa reiau procesul daca s-a pronuntat o hotarare irevocabila insa si o decizie a iccj intr-un ril? Eva_56 Eva_56 In septembrie 2010 Curtea de apel s-a pronuntat definitiv in dosarul meu prin care solicitam ca virsta standard de pensionare luata in calcul sa fie cea din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, etc rodicapricop rodicapricop Buna ziua. Intrebarea mea este legata de pensia alimentara pe care copilul meu (o fetita) o primeste de la tata. Divortul s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)