avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate dia_na

Activitate dia_na

Bună ziua !
Vă rog frumos să mi spuneți dacă sunt afișate normele metodologice pentru aplicarea Legii nr. 377/2022 pentru modificarea şi completarea Legii cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/1996 sau dacă este cineva care știe ce ar trebui să conțină dosarul ?
Vă mulțumesc !
Buna dimineata !
X da in arendă în anul 2013 suprafața de 10,000 mp teren extravilan lui Y pe o perioada de 10 ani, în anul 2022 X doneaza suprafața mai sus menționată lui Z.
Având în vedere că contractul de arendă expiră în anul 2023, Z trimite notificare lui Y că doreste rezilierea , iar mai apoi trimite si primăriei o cerere prin care solicită rezilierea contractului de arendă .
Rezilierea se face cu acordul partilor, primaria doar înregistrează actul de reziliere .
Cum ar trebui să procedeze primaria în cazul asta ?
Ce raspuns ar trebui să primească Z?
Vă mulțumesc !

Buna ziua,
Dețin surprafața de 0,72 ha teren extravilan ,platesc impozitul doar că nu a fost înscrisî n registrul agricol perioada 59-62.
Doresc să știu cum aș putea să intru în legalitate, să am acte ca să l pot dona copiilor .
Se poate pe cale administrativă sau doar prin instanta ?
Menționez că am lucrat ca lucrator agricol în CAP și mi s a eliberat titlu pentru suprafața 6000 mp .
Bună ziua ! Cum se poate revendica un teren pentru care sa platit impozitul de peste 20 ani ?
Nu are depusă nici o cerere la una din Legile Fondului Funciar.