avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Cum se poate revendica un teren pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Cum se poate revendica un teren pentru care sa platit ...

Bună ziua ! Cum se poate revendica un teren pentru care sa platit impozitul de peste 20 ani ?
Nu are depusă nici o cerere la una din Legile Fondului Funciar.
Cel mai recent răspuns: dia_na , utilizator 09:41, 20 Decembrie 2022
Buna ziua,
De la cine sa-l revendicati?
Buna ziua,
Dețin surprafața de 0,72 ha teren extravilan ,platesc impozitul doar că nu a fost înscrisî n registrul agricol perioada 59-62.
Doresc să știu cum aș putea să intru în legalitate, să am acte ca să l pot dona copiilor .
Se poate pe cale administrativă sau doar prin instanta ?
Menționez că am lucrat ca lucrator agricol în CAP și mi s a eliberat titlu pentru suprafața 6000 mp .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Legea 247 privind retrocedarea nonamamaia nonamamaia Buna seara! Am si eu o problema am un teren cu suprafata de 5000 mp. A apartinut mamei mele (eu avand in acest moment 70 de ani), a fost trecut in anul 1930 in ... (vezi toată discuția)
Teren agricol revendicat conf.legii 18si 247... Tiberiu Lazar Tiberiu Lazar In anii 50-60,matusa tatalui meu, avea un teren agricol in apropierea orasului in care locuia cu sotul ei. Avand varste de 80 de ani,nu aveau cum sa intre in ... (vezi toată discuția)