Tiberiu Lazar a scris:
In afara de localizare si dimensiunea terenului, trebuie sa aduc dovezi privind gradul de rudenie intre bunica mea,mama tatalui si verisoara ei ( aveau acelasi nume de familie inaintea casatoriei ),proprietara terenului,care la data decesului ei,in 1961 si a decesului sotului in 1963, era preluat de CAP. Mentionez ca tatal meu l-a mostenit testamentar pe sotul matusii sale in 1963.Nu detin actele de stare civila,dar cred ca bunica si verisoara ei,proveneau din partea Ceha a imperiului Austro-Ungar si s-au nascut acolo.Ce acte doveditoare si unde ar putea fi gasite ? Multumesc pentru sfaturile date.
ps Ce e de facut,daca Primaria imi raspunde ,ca am depasit termenul acordat pentru comletarea dosarului (eu avand un proces, la Curtea de Apel pe legea 10/2001 si 247, chiar cu Primarul...) ?
daca au decedat in 1961 si in 1963, in acea localitate, este simplu sa gasiti certificatul de deces, la Primarie. Aveti testamentul? Daca este testament autentic din 1963, inseamna ca terenul se afla la acea data in circuitul civil si nu a fost colectivizat.
Din ce zona a tarii ne scrieti? este inscris imobilul in C.F., sau a fost inscris?