În cazul în care am calitatea de martor într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă clasat acum aproximativ 2 ani , aș avea dreptul să merg la Parchetul de pe lângă Judecătorie să văd ordonanța de clasare ?
Îmi puteți spune vă rog , mai exact unde se trimit dosarele de vătămare corporală din culpă clasate de către organele de cercetare penală ?
La parchetul de pe lângă judecătorie sau tribunal ?
Ca și speță legată de dosar : persoană căzută de la etajul 1 afltă sub influența alcoolului , necesitând îngrijiri medicale pentru o perioadă de 6 zile , dosar clasat după 2 săptămânii după cercetarea faptei .
Mă gândeam că acest criteriu face referire doar la perioada liceului , deoarece nivelul educațional cerut pentru Școlile de Agenți de Poliție este Diploma de Bacalaureat și minin media 9 la purtare pe toată durata studiilor liceale .
Am sunat la mai multe inspectorate județene din țară , precum și la Școlile de Poliție de la Câmpina și Cluj și mi-sa spus că nu ar reprezenta o problemă la admitere acest criteriu .
,, AltTemei " trecut în Extrasul de pe Revisal eliberat de la I.T.M ca și motiv de incetare al contractului individual de muncă fără nici o observație trecută în partea dreaptă al temeiului .
Bună ziua !
Exmatricularea din Facultate pentru neacumularea numărului de credite necesare pentru a trece în anul următor reprezintă abatere disciplinară ?
În cazul în care aș opta pentru o Școală din cadrul M.A.I , credeți că m-ar afecta ?
În calitate de martor într-un dosar penal , organele de cercetare penală îți pot adresa întrebări personale legate de identitatea ta , a familiei , școală , locul de muncă a părinților?