avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Martor dosar penal clasat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Martor dosar penal clasat

Bună seara !

În cazul în care am calitatea de martor într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă clasat acum aproximativ 2 ani , aș avea dreptul să merg la Parchetul de pe lângă Judecătorie să văd ordonanța de clasare ?

Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Robert99@! , utilizator 10:49, 27 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pentru răspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se respecta dreptul de a-mi studia dosarul Just-drept Just-drept Am formulat o cerere de studiere a unui dosar penal. Parchetul de pe langa Judecatoria X, mi-a raspuns ca nu mi se aproba cererea pe motiv ca nu am calitatea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În cazul unui accident ușor în care s a întocmit ... costy2704 costy2704 Bună ziua. În cazul unui accident ușor în care s a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care este termenul maxim în ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de la parchet rog răspuns IndigoVibe IndigoVibe Buna ziua stimați profesioniști în drept penal! Speta mea este urmatoarea: Cu aproximativ 2 ani în urma am avut parte de regretabila circumstanță în ... (vezi toată discuția)