avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. În cazul unui accident ușor în care s a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. În cazul unui accident ușor în care s a întocmit ...

Bună ziua. În cazul unui accident ușor în care s a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care este termenul maxim în care se comunica prin poștă decizia de la procuratura? Au trecut deja 8 luni și nu am primit absolut nimic. Doar după ce am făcut o sesizare la parchet pe mail mi a fost trimisa ordonanța de clasare, dosarul fiind clasat din luna a 12 a anul trecut. Întrebarea mea este: trebuie sa mai primesc și acasă un răspuns sau pot sa ma prezint la biroul rutier cu răspunsul care l-am primit pe mail? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală, suspendare permis Aalexandreea Aalexandreea Bună ziua! Am avut un accident pe data de 18.09.2022, cu vatamare corporala. Victima nu a depus plângere. Dosarul este clasat din luna ianuarie dar nu am ... (vezi toată discuția)
Caz instrumentat defectuos de rutiera și de procuror. in 2020 ... Alexandra202320 Alexandra202320 Caz instrumentat defectuos de rutiera și de procuror. In 2020 am avut un accident rutier urat. In acest accident a fost implicată mașina condusă de mine ... (vezi toată discuția)
Termen cerere stadiu dosar leopolf leopolf Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident in care o persoana a fost ranita usor. Dupa o perioada lunga de asteptare (persoana vatamata a depus plangere cu ... (vezi toată discuția)