avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal ,,AltTemei\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal ,,AltTemei"

Bună ziua !

,, AltTemei " trecut în Extrasul de pe Revisal eliberat de la I.T.M ca și motiv de incetare al contractului individual de muncă fără nici o observație trecută în partea dreaptă al temeiului .

Mai exact în ce articol s-ar încadra ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:01, 9 Ianuarie 2023
Codul muncii nu are asa ceva.

"Alt temei" în practica întâlnită se folosească la c.i.m. inregistrate greșit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare a activitatii valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Acum un an mi-am dat demisia de la locul de munca. Recent am constatat ca nu mai am decizia de incetare a activitatii. Pierd vechimea daca nu o mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dany2005 dany2005 Va explic pe scurt dintr-o unitate cu personalitate juridica care avea o structura arondata de curand s-au facut doua unitati cu personalitate juridica, urmand ... (vezi toată discuția)