Am si eu urmatoarea situatie :
Am angajat pe cineva pe postul de sofer. In momentul angajarii am cerut carnetul de munca sau decizia de incetare a CIM inregistrata la ITM, de la locul de munca anterior. Nu am primit nimic pe moment, dar mi s-a garantat ca este incheiat contractul, iar pe incredere, si cu o banala declaratie, cum ca mi se va aduce carnetul de munca in termen de 30 de zile de la angajare, am fost si am inregistrat noul contract la ITM.
Dupa 2 luni, apare si carnetul de munca. Bineinteles ca nu fusese incheiat contractul, decat dupa o buna perioada de timp ( 3 saptamani ), fata de ce mi s-a spus mie. 3 saptamani, figureaza cum ca lucreaza cu norma intreaga, la doua societati diferite, in doua orase diferite, pe acelasi post, cel de sofer. Ce se intampla in aceasta situatie ?Ce pot face in aceasta situatie ? Toata vina este a mea ? Inca nici nu am indraznit sa merg cu cartea de munca la ITM.
Am si eu o intrebare.
Doresc sa angajez un absolvent de studii superioare, conf. prevederilor legii 76/2002, pe postul de asistent comercial, post ce necesita studii superioare.
Viitorul angajat este absolvent al Facultatii de stiinte politice, administrative si ale comunicarii, specializarea Administratie Publica.
Care este salariul cu care trebuie angajat, pe cartea de munca, tinand cont si de faptul ca nu va fi angajat "pe post", sa ma exprim mai laic.