avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Emanuela12345

Activitate Emanuela12345

Nu toată suma.Ne am inteles la 40.000 euro .Cu clauza habitatie viagera.Ac bani merg la cumnata

Dapix a scris:

Cumpărarea o faceți în mod real, plătind toată suma de bani care valorează imobilul prin virament în contul bancar al soacrei`? Asta este ceea ce contează, nu ce vrea cumnata.

Buba ziua!Urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza de habitatie viagera pt ea.Cumnata mea vrea jumătate din suma.Este corect având în vedere ca soacra rămâne cu noi?
Ma interesa dacă am cumpărător, dacă pot vinde?

gi-jane2 a scris:

trebuie sa gasiti si cumparator

Bună ziua!Un apartament dobandit prin V-C cu clauza de habitatie viagera se poate vinde, bineînțeles cu pastrarea clauzei?Mulțumesc!
Mulțumesc!
Soacra vrea sa fie ea în continuare sefa casei.Asta e pb.Acum vrea sa își ia casa inapoi comentând ca o parte din bani sunt de la ea.Dar ac bani au fost dați și cumnatei mele.Ea zice ca ia casa și nu ne mai înapoiază niciun ban.

Banii I am dat soacrei. Aceasta ulterior I a transferat fiicei ei.
Bună ziua!Eu am acte doveditoare prun care se dem ca banii soacrei au ajuns la cumnata.Am extrasele de transfer bancar.M am acoperit ca să nu am pb.Va mulțumesc!
Mulțumesc!
Mulțumesc pt răspuns!Deci,în concluzie soacra nu poate lua casa decât dacă plătește prețul.


@gi-jane2
Buna seara!Nu eu vreau sa anulez ac contract. Este vb de soacra care s a răzgândit și vrea casa înapoi fără sa restituie ceiv40000.euro pe care i am plătit.Asa ne am inteles.E un fel de despagubire a soțului fata de sora lui.Soacra invoca ca o parte din bani subt moștenirea soțului pe care ea I a dat lui cu ceva vreme în urma.

@Dapix
Bună seara. Nu eu vreau sa anulez activ ci soacra de la care am cump un imobil ,ea rezervandu și dreptul de habitatie viagera.Mentionez ca am plătit 40000 euro,asa ne am inteles cu ea Acum ea vrea sa își ia casa înapoi.Ea stipulează ca o parte din bani sunt de la ea ca moștenire pt soțul meu su pt sora lui.Ac 40000 euro au mers la sora soțului, ca despagubire pt apartament Multunesc!