avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate Leonard2233

Activitate Leonard2233

Și eu sunt în aceasi situație acum ...ma poți ajuta și pe mine cu ceva sfaturi bănuiesc ca au găsit soluția pana acum ..!

cristina.alexandra9 a scris:

Buna ziua. In luna februarie 2022 am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Am primit o dovada inlocuitoare care a expirat in 15 zile si pe care nu am mai prelungit-o de atunci. Mi s-a zis ca mi se retine persimul pentru 6 luni si abia in luna noiembrie 2022 am primit ordonanta de clasare. Intrebarea mea este daca cele 6 luni fara permis se aplica de acum sau s-au cumulat cu lunile in care eu nu am prelungit dovada? Si ce trebuie facut pentru a putea primi permisul?
Multumesc!

Salut ! Acum 7 luni de zile am produs un accident de circulație în care a fost rănită o femeie în vârstă ,ia ieșit certificatul medico-legal 50-55 de zile de ingrijiri medicale acum urmează sa se claseze dosarul
Dar cu toate astea polițistul cand sa produs accidentul mia dat o dovada de 15 zile cu drept de prelungire ,am fost la procuror înainte cu o doua zile sa îmi expire dovada și mia respins-o și nu am mai putut circula toată perioada procesului absolut deloc .
Întrebarea mea este, timpul care nu am mai avut drept sa circul o sa se eie în calcul??o sa iau permisul după clasarea dosarului ???
VA MULTUMESC !