avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut ! Acum 7 luni de zile am produs un accident de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut ! Acum 7 luni de zile am produs un accident de circulație ...

Salut ! Acum 7 luni de zile am produs un accident de circulație în care a fost rănită o femeie în vârstă ,ia ieșit certificatul medico-legal 50-55 de zile de ingrijiri medicale acum urmează sa se claseze dosarul
Dar cu toate astea polițistul cand sa produs accidentul mia dat o dovada de 15 zile cu drept de prelungire ,am fost la procuror înainte cu o doua zile sa îmi expire dovada și mia respins-o și nu am mai putut circula toată perioada procesului absolut deloc .
Întrebarea mea este, timpul care nu am mai avut drept sa circul o sa se eie în calcul??o sa iau permisul după clasarea dosarului ???
VA MULTUMESC !
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2022
Leonard2233, utilizator
Cel mai recent răspuns: Leonard2233 , utilizator 03:14, 30 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Ciprian1976 Ciprian1976 As dori un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu: Pe 10 martie 2010 am lovit un baiat pe o trecere de pietoni(de fapt a venit in fuga si s-a lovit de ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)