avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis dupa clasarea dosarului penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis dupa clasarea dosarului penal

Buna ziua. In luna februarie 2022 am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Am primit o dovada inlocuitoare care a expirat in 15 zile si pe care nu am mai prelungit-o de atunci. Mi s-a zis ca mi se retine persimul pentru 6 luni si abia in luna noiembrie 2022 am primit ordonanta de clasare. Intrebarea mea este daca cele 6 luni fara permis se aplica de acum sau s-au cumulat cu lunile in care eu nu am prelungit dovada? Si ce trebuie facut pentru a putea primi permisul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Leonard2233 , utilizator 21:17, 24 Ianuarie 2023
Și eu sunt în aceasi situație acum ...ma poți ajuta și pe mine cu ceva sfaturi bănuiesc ca au găsit soluția pana acum ..!

cristina.alexandra9 a scris:

Buna ziua. In luna februarie 2022 am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Am primit o dovada inlocuitoare care a expirat in 15 zile si pe care nu am mai prelungit-o de atunci. Mi s-a zis ca mi se retine persimul pentru 6 luni si abia in luna noiembrie 2022 am primit ordonanta de clasare. Intrebarea mea este daca cele 6 luni fara permis se aplica de acum sau s-au cumulat cu lunile in care eu nu am prelungit dovada? Si ce trebuie facut pentru a putea primi permisul?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate dovada de circulație Iulian95 Iulian95 Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Caruta nesemnalizata Daniel71919 Daniel71919 Aseara am avut un accident intrand intr-o caruta nesemnalizata, avea doar un numar de inmatriculare pe care politistul il considera semnalizare pe timp de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime cu dosar aordodi aordodi Bună ziua Acum 2 săptămâni soția a fost implicată în accident rutier datorită neacordării de prioritate într-o localitate. La fața locului a fost ... (vezi toată discuția)