avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate Flavius46

Activitate Flavius46

Va mulțumesc! As fi vrut sa stiu daca înainte de acest pas ar mai exista vreo varianta, de a face vreun demers către conducerea scolii sau chiar minister. Doar prin proces civil se poate rezolva acest bullying?
Bună ziua. Întrebarea mea este ce putem face în cazul în care în clasa zero exista un copil care lovește copiii zilnic, le da picioare în burta, înjura, scuipa,are numai gesturi violente,se suie pe mese și nu participa la nicio activitate. Toți copiii stau în banca numai el circula liber, le mai da și "capace" sau se face ca ii lovește și ii distrage de la lectii. Discuția cu dna învățătoare și părinții copilului nu au generat niciun rezultat, răspunsul fiind "nu avem ce sa i facem". Insa nu mi se pare normal ca și copilul meu care este unul f cuminte sa vina lovit și abuzat psihic la 6 ani. Ce soluție legala avem ca părinți în acest caz? Multumesc!
Bineînțeles că nu a fost nimic gratuit, eu am locul de munca propriu si salariu generos, cu care am participat în tot ce inseamna întreținerea familiei, . La fel am contribuit la construcția casei, practic este construita împreună dar nu am dreptul la ea. Din tot ce îmi spuneți reiese ca daca nu am dovezi pt plătile facute, contribuția teoretic este nula, si nu este cazul sa ma lupt cu morile de vânt. Multumesc mult pt sfaturi și ajutor!
Va multumesc pt informații!
Si daca nu dorește acest lucru ce pot face? Multumesc!
Va mulțumesc!
Înțeleg. În acte nu am participat decât cu un împrumut către firma care s a înapoiat. Dar pe lângă cheltuielile firmei pt ridicarea casei am contribuit și eu cu bani cash, cumpărând diverse materiale manopere etc, care nu s au înregistrat în firma. Bănuiesc ca după recepție situația va fi aceeași și nu se va considera bun comun. Exista vreo modalitate sa devina bun comun? Multumesc!
Recepția nu s a făcut dar locuim în ea și este înscrisă ca și clădire de birouri. Utilitățile vin tot pe firma și întra în contabilitate
Nu cunosc aceste detalii, tot ce se întâmplă în acea firma îmi este ascuns, inclusiv tot ce tine de finante. Stiu doar ca toate materialele au fost cumpărate pe firma. Recepția nu a fost inca făcută. Imi puteti spune în ambele cazuri,daca ar întra la partaj? Este totuși vorba de o suma peste 250 mii euro și este singurul bun imobil din căsnicie. Împreună cu 2 masini. Multumesc pt ajutor
Din câte știu eu, nu este