avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, ma interesează sa știu dacă în cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, ma interesează sa știu dacă în cazul unui divorț ...

Bună ziua, ma interesează sa știu dacă în cazul unui divorț de soție, casa în care locuim intra la partaj, avand in vedere ca s a construit pe firma? Practic este bunul firmei. Firma fiind înființată în timpul căsătoriei, soția unic acționar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Flavius46 , utilizator 18:15, 4 Ianuarie 2023
casa este inclusă în capitalul firmei?
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2022
adriandimitriu, utilizator
Din câte știu eu, nu este
Nu este înregistrată nici ca mijloc fix?
Nu cunosc aceste detalii, tot ce se întâmplă în acea firma îmi este ascuns, inclusiv tot ce tine de finante. Stiu doar ca toate materialele au fost cumpărate pe firma. Recepția nu a fost inca făcută. Imi puteti spune în ambele cazuri,daca ar întra la partaj? Este totuși vorba de o suma peste 250 mii euro și este singurul bun imobil din căsnicie. Împreună cu 2 masini. Multumesc pt ajutor
Recepția nu s a făcut dar locuim în ea și este înscrisă ca și clădire de birouri. Utilitățile vin tot pe firma și întra în contabilitate

Alte discuții în legătură

Firma intra la partaj? Raduu13 Raduu13 Bună seara! În urma deteriorării iremediabile ale relațiilor conjugale, urmează să divorțăm cu soția. Din păcate, partajul probabil nu ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort constanta2009 constanta2009 Sunt divortata din anul 2008. La momentul respectiv nu am facut partaj cu fostul sot. In timpul casniciei am contactat un imprumut de nevoi personale, un card ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj, firma si imobil laurentiu68 laurentiu68 Buna ziua Divortul aproape ca s-a terminat,urmeaza stabilirea pensiei alimentare si gata am scapat. Partea grea acum incepe. PARTAJUL O sa expun ... (vezi toată discuția)