avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate madalina.b@hotmail.com

Activitate madalina.b@hotmail.com


raluk0207 a scris:

Scuzați-mă, dar copilul are abia 6 luni.
De ce vreți sa băgați în ecuație un bărbat care nu are nicio treaba cu copilul respectiv și cu care nu știți dacă veți rămâne toată viata?
Dacă divorțați, o sa fie obligat sa plătească pensie alimentara pentru un copil care nu e al lui.



Multumesc pentru raspuns. Nici cu tatal copilului nu stiam daca voi ramane toata viata si totusi am facut un copil. Aveti dreptate, doar ca nu stiti ce fel de relatie avem si nici ce fel de oameni suntem atat eu cat si sotul meu. Eu , ca mama nu aleg sa fac pasul asta pentru copilul meu pentru bani sau pensii alimentare. Nu am nevoie de nimic financiar din partea nimanui , avand o situatie foarte buna ambii. Ne dorim sa fim o familie unita, sotul iubeste fetita ca pe propriul copil si isi doreste sa ii fie tata si in acte. Pe viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu vor mai veni si alti copii si nu vrea sa existe vreo diferenta intre ei, chiar si cu numele. Plus ca vrem sa evitam niste probleme pe care le-ar putea crea tatal biologic pe viitor, doar din pura rautate.
Un an nou cat mai bun!

. Revin cu update-uri dupa ce iau legatura cu un avocat. Poate mai sunt persoane in situatia mea si le-ar prinde bine niste informatii. Clar nu poate fi numit tata..
Un an nou cat mai bun si multumesc mult pentru raspunsuri


Nu o sa reusesc. Din contra i-ar conveni pentru ca el nu dispune de bani pentru a intenta proces impotriva mea. O sa iau legatura cu un avocat sa vedem ce sanse avem ca sa nu mai stam cu grija..

Stie de existenta copilului doar ca nu il interesează. Si de aceea eu si actualul sot dorim sa o trecem pe numele lui. Fetita are pe certificat liniuta.
Buna ziua!
Bebe de 6 luni nu a fost recunoscuta de tata la nastere ( nefiind casatoriti , fetita este pe numele meu si liniuta la tata ). Mentionez ca suntem despartiti dinainte sa se nasca copilul. Actualul sot ( casatoriti legal ) doreste sa treaca copilul pe numele lui. Bineinteles vrem varianta cea mai sigura, in instanta. Dupa hotararea judecatoreasca mai poate fi contestata decizia de catre tatal biologic? Ma tem ca vrea sa se razbune pe mine prin copil. Cam cat ar costa tot procesul si cat ar dura?

Multumesc