Liliana Gradinaru a scris:
Privitor la paternitate, va recomand sa negociati cu mama copilului toate aspectele privitoare la minor si, in functie de planurile ambilor pe termen scurt si mediu, sa vca ganditi cum sa procedati sa ii fie mai simplu copilului. Ganditi-va si la nevoile copilului, si la ale mamei, dar si la ale dv.,
Omul a fost de buna credinta pana la naivitate si a fost "recompensat" iar dvs. il sfatuiti sa ia in continuare in considerare interesele mamei si ale copilului? De ce? La unele persoane e bine sa tii un singur lucru: distanta. Pun pariu ca de la bun inceput au existat "red flaguri" mai multe decat la o parada comunista.
Omul sa vada cum iese cat mai repede din belea si sa-si vada propriul interes, nu sa repete greseala. Dupa aia incetat orice contact, la ce l-ar mai continua?
Nu, nu cu raspundere penala! L-a consiliat avocatul, l-a invatat ce sa spuna.
Se poate, dar numai in instanta! A ,,patit-o" un amic, a iesit din bucluc cu vreo doua mii de euro mai sarac. Contactati un avocat!
Puteti contesta în instanta recunoașterea paternitatii, e o acțiune imprescriptibila.
Chiar de ar fi sa răspundeți penal pt fals în declarații, nu veți rămâne tatal acestul copil daca nu vreti.
Nu fac referire la intrebarea dumneavoastra . Cine face astfel de alegeri , trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte . In cazul de fata copilul va suferii cel mai mul . Intai pentru despartirea parintilor si apoi cand va vedea ca numele lui numai este cel pe care il stia. In unele cazuri acesti copii nevinovati pot fii traumatizati pe viata .De cele mai multe ori astfel de greseli se rasfrang asupra copiilor care pot crede ca e vina lor .