avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate loredanaavram

Activitate loredanaavram

Este corect sa fac asta dacă Parchetul , după doua contestații pt durata proces nu a soluționat plângerea pt abandon?
Vreau sa dau Parchetul în judecata pt tergiversarea cercetărilor privind plângerea pt abandon de familie.Am formulat 2 contestații pt durata procesului fără nici o solutionare.
Am depus a doua contestatie pt durata procesului , a fost fixat termen , iar la soluție pe scurt scrie solutionare.
Ce inseamna asta mai exact?
Am depus alta contestatie întrebarea este, depun asa la nesfârșit pana se clasează dosarul ?
Bună seara!
După ce mi a fost admisa contestația privind durata procesului , procurorul tot nu a soluționat cauza în termenul stabilit de judecător.
Care ar fi următorul pas?
Am fost și la executor..Fostul sot a contestat executarea , eu nu mi am mai permis avocat, iar avocata lui a câștigat ..Este frustrant faptul ca deși știi ca ai dreptate , este vb de dreptul copilului , dar faptul ca nu îți permiți financiar te fac sa pierzi..
Și totuși nu renunț,
Am contestat la judecătorie
Judecătoria a dat termen de 3 luni pt solutionare
Am contestat durata procesului pt recuperarea pensiei de întreținere din urma și s a dat parchetului un termen dec3 luni pt soluționare.Saptamana aceasta se împlinesc cele 3 luni și nimic.Care ar fi următorul pas?
Bună dimineața!Contestația o depun la Judecătorie sau la Politie? Cercetările sunt blocate la Politie.
Mulțumesc!

Avocat Claudia Cozma a scris:

Bună seara,

Puteți face contestație privind durata procesului penal la instanța competentă. În aceste cazuri este bine să aveți un avocat care să formuleze contestația și să o susțină în fața instanței la termenul de judecată.

Mult succes!

In urma cu 3 ani si jumatate am depus plangere penala pt abandon de familie , iar in urma cu un an , dupa 2 contestatii impotriva dispozitiilor date de politie si parchet, am reusit sa obtin hotararea de reluare a cercetarilor ,inclusiv reinceperea urmaririi penale. De 1 an de zile dosarul este tot la politie pt cercetari.
Intrebarea mea este: pot da Politia in judecata pt tinerea pe loc a dosarului? Copilul luna viitoare implineste 18 ani