avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am contestat durata procesului pt recuperarea pensiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am contestat durata procesului pt recuperarea pensiei de întreținere ...

Am contestat durata procesului pt recuperarea pensiei de întreținere din urma și s a dat parchetului un termen dec3 luni pt soluționare.Saptamana aceasta se împlinesc cele 3 luni și nimic.Care ar fi următorul pas?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 05:42, 4 Decembrie 2023
Ce ati facut mai exact, unde ati contestat, cine a dat termen parchetului?
Mergeti la parchet peste 2 săptămâni și vedeți care e treaba.
Am contestat la judecătorie
Judecătoria a dat termen de 3 luni pt solutionare
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2023
loredanaavram, utilizator
Trebuia sa mergeți direct la executor era varianta indicata.Plangerea penala are efect mai mult psihologic nu va așteptați la minuni..
Am fost și la executor..Fostul sot a contestat executarea , eu nu mi am mai permis avocat, iar avocata lui a câștigat ..Este frustrant faptul ca deși știi ca ai dreptate , este vb de dreptul copilului , dar faptul ca nu îți permiți financiar te fac sa pierzi..
Și totuși nu renunț,
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2023
loredanaavram, utilizator
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare hotarare stabilire domiciliu minor rre rre buna ziua am si eu o mare problema am trait in concubinaj timp de 3 ani si am facut un copil cu acel baiat dupa un an de zile din cauza certurilor am hotarat ... (vezi toată discuția)
Proces cu politia rutiera bizi bizi Buna ziua, Oare cum este posibil ca o instanta din Bucuresti sa-ti respinga plangerea ca neintemeiata, atata timp cat a venit si un martor, care a relatat ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minori crisadriana crisadriana Buna! Sunt o mama cu doi copii minori care nu au primit de la divort din 2010 pensie de intretinere deoarece tatal lor e plecat in strainatate. La Parchet mi ... (vezi toată discuția)