avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces cu politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces cu politia rutiera

Buna ziua,

Oare cum este posibil ca o instanta din Bucuresti sa-ti respinga plangerea ca neintemeiata, atata timp cat a venit si un martor, care a relatat adevarul si care adevar era in favoarea mea?

Adica: am permisul retinut de o idioata, tanara politista rutiera, din dec 2006, pe motiv ca zice ea, desi nu avea cum sa vada semaforul, am trecut pe rosu. La proces a venit martorul care a precizat clar ca am trecut pe verde. Idioata de judecatoare mi-a respins plangerea, ca neintemeiata.

Oare cum e posibil asa ceva?

Ce sa mai fac? Pot sa actionez cumva impotriva judecatoarei sau a politistei? Pentru daune morale?

Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde.

Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 18:43, 17 Iunie 2007
recursul... l-ai incercat?:D

si care ar fi daunele alea morale?
ce ghinion pe capul tau......sa dai peste 2 astfel de idioate......:(
oricum ai recursul la indemana.......totusi nu ajunge doar un martor...probele in dosar se coroboreaza.....poate idioata de politista avea alte probe mai concludente?!!!

auzi, Maria, sper ca mesajul asta a fost unul ironic.
Buna,

Pt Gavril: multumesc pt raspuns, dar: mesajul nu a fost deloc ironic, nu inteleg de ce afirmi asta, cat despre daunele morale: ti se pare usor sa pierzi 3 zile pe luna, stand la cozi ja judecatorie si politie pt prelungirea dreptului de a conduce? Ca sa nu mai zic de stresul pe care il am din aceasta cauza.....

Recursul inca nu l-am incercat, pt ca nu mi s-a comunicat hotararea, dar il voi incerca cu siguranta.

Oare ati mai auzit despre asemenea cazuri? Sa pierzi procesul, desi ai dreptate si ai si martori?

Mi se pare incredibil. Credeam ca totusi justitia mai are putina demnitate si judeca corect, dar......


Multumesc,

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara florinvlad florinvlad Povestea e cam asa Ș La 02.02.2009, Am fost amendat de Politia Comunitara pentru stationare mai mult de 15 min pe domeniul public, cu camion mai mare de ... (vezi toată discuția)
Recurs respins. mai poate fi atacata hotararea? catalin2832 catalin2832 In urma unui proces de pretentii, instanta a hotarat ca paratul sa il despagubeasca cu o anumita suma de bani pe reclamant. Ambele parti au declarat recurs ... (vezi toată discuția)
Lovire cipriang4s cipriang4s buna ziua ! bunica mea a fost lovita decatre o persoana, am duso la spital a obtinut un certificat medico legal de 12 zileingrijiri medicale, la parchet sa ... (vezi toată discuția)