avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire

buna ziua ! bunica mea a fost lovita decatre o persoana, am duso la spital a obtinut un certificat medico legal de 12 zileingrijiri medicale, la parchet sa dispus neinceperea urmariirii penale si sanctionarea faptei cu amenda administrativa, am continuat demersul in instanta prin proces civil am cerut despagubiri daune morale 15000lei dupa 5 -6 termene, martori dusi si avocat platit instanta dispuneADMITE IN PARTE ACTIUNEA IN CONTRADICTORIU CU PARATUL .................. ªI OBLIGA PARATUL LA PLATA SUMEI DE 700 DE LEI DAUNE MORALE CATRE RECLAMANTA. RESPINGE ACTIUNEA IN CONTRADICTORIU CU PARATA .......... CA NEINTEMEIATA. RESPINGE CEREREA DE CHELTUIELI DE JUDECATA INTREBAREA MEA ESTE DACA FAC RECURS MAI AM VREO SANSA SAU MAI CHELTUI NISTE BANI DEGEABA?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:01, 7 Aprilie 2011
vreti sa faceti recurs pt ca vi s-a respins cererea privind acordarea de cheltuieli? daca vi s-a respins cererea ca neintemeiata inseamna ca nu ati depus inscrisuri doveditoare privind cheltuielile.
@cipriang4s
Daca exercitati calea de atac este posibil ca situatia sa se schimbe...sau nu. Va fi alt complet de judecata, alta instanta, poate ei vor intelege situatia asa cum o exprimati dvs.
Va ganditi bine si luati o hotarare. Atentie sa nu depasiti termenul.
Succes!
IDEEA ESTE CA EU AM DEPUS LA DOSAR ACTE DOVEDITOARE DAR AU DISPARUT AM INTELES CA AVOCATA MEA A FOST DE PARTEA INCULPATULUI, ACUM LA RECURS VREAU ALT AVOCAT SI ALTA INSTANTA CE AR INSEMNA O INSTANTA SUPERIOARA?, PROCESUL ESTE LA TRIBUNALUL ROMAN,INSTANTA SUPERIOARA AR FI TRIBUNALUL PIATRA NEAMT SAU CURTEA DE APEL?, SI APROPO NU AM PRIMIT SENTINTA ACASA AM VAZUTO PUBLICATA PE NET
PANA LA URMA AM CERUT DAUNE MORALE
Nu ati primit sentinta acasa fiindca in procesul penal hotararile se comunica acelor parti care au lipsit atat la judecata cat si la pronuntare.Daca ati fost prezent fie si la un singur termen hotararea era corect sa nu vi se comunice .Instanta superioara in cazul dvs. este curtea de apel.

Alte discuții în legătură

Solutie proces! haller haller Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b]. La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)
Se mai percep cheltuieli de judecata daca am castigat partial in apel? Mia3 Mia3 Prima instanta - de fond: \"Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta......... în contradictoriu cu pârâta ... (vezi toată discuția)