Nici nu știu ce însemna asta. Va rog mult sa-mi explicați ca la prosti :)
Buna ziua, in urma cu câteva zile am fost concediată, după trei săptămâni de munca, in baza unei evaluări făcută observandu-ma pe camerele din birou, fara altfel de comunicare sau training. Din mesajul pe care l-am primit de la conducere se înțelege, fara drept de apel, ca am fost înregistrată și audio, nu doar video, fara ca eu sa fiu conștientă ca pot fi ascultata ca in filmele cu spioni :) printre motive se numără și mersul la toaleta prea des. V-ati confruntat vreodată cu o problema de genul acesta? Ce as putea face Inafara sa uit toată povestea și sa merg mai departe. Merci :)
El se jura ca nu mai intra, dar acum stau si tresar la fiecare zgomont. Si am facut plangere la politie, mi s-a zis miercuri ca ma suna a doua zi cineva ::))) a doua zi a trecut demult. Merci de sfat, chiar mi-a mai ridicat moralul.
Cum adica daca am auzit de 112, pe bune? Nu cred ca este loc de luat la misto, cand eu am intrat pe forum sa cer un sfat legal pentru o fapta PENALA. Ca sa nu mai zic ca nu am avut timp de reacție pentru ca am ramas socata cand l-am gasit in hol asa cum a fost si el cand a vazut ca, de fapt, eram acasa. Mi-a zis, de ex ca el nu a intrat în casa ci doar in festibul ???????.
Si nu se pune problema de stricaciuni, inafara de geamul care a picat pe mine pentru ca tamplaria are 50 de ani si se blocase zavorul, iar eu nu aveam de unde sa stiu. Am avut noroc ca nu m-a taiat, Puteam si sa mor. Mai mult decat atât, nici nu aveam ce sa stric nici daca voiam. Plus ca nu aveam datorii inafara doua facturi insumand 1200 de lei, adica luna in curs la intretinere si una restanta. Toate aceste cheltuieli de se deduceau din garantie ca oricum imi zisese ca vrea sa vanda si eu am inceput sa caut altceva.
Mi-a zis ca el e paranoic si ca nu are incredere ca i-au facut altii si acum nu poate sa fie altfel. Altfel decat sa intre in casa in presupusa lipsa a mea de acasa. Mie nu mi se pare o scuza asta cu „ce au facut altii” avaand in vedere ca intrase de curand in apartament, adica inainte de Craciun si a vazut exact ce e in casa...
Contractul se încheie pe data de 16 februarie, nu pe 31 decembrie. Si nu am platit pentru ca NU mai stau, caut si pana nu stiu exact o data nu are niciun sens sa ii dau in avans bani ca apoi sa aiba, doar peste cateva zile, sa mii dea înapoi pentru ca am stat mai putin sau invers.
Plus ca eu i-am trimis mesaj ca sunt plecata de Rev din localitate, după ce m-a intrebat pe 30 (vineri) cand ne vedem luni (pe 2) sa ii dau chiria. Trecusera maxim 40 de minute de la mesaj pana la venirea incognito. Repede ati ajuns la concluzia ca stateau eu ilegal. Vi se pare normal sa patiti asta?
Buna seara. A intrat proprietarul peste mine in casa, pe 31 Decembrie fără sa ma anunțe in niciun fel, crezând ca nu sunt acasă. Pretinde ca nu a făcut nimic care sa încalce contractul pentru ca el are voie sa intre când vrea și acum ma amenință ca dacă nu ii dau banii de chirie pe Ianuarie ma evacuează in 48 de ore pentru ca in contact scrie ca am provocat stricăciuni (s-a spart un geam in casa, era instabil și pus intr-o tâmplărie veche din 1967). Ce credeți pot face legal acum? Mai stau maxim o săptămâna aici, încă nu am confirmat o data a mutării exactă. Îmi e teama ca intra peste mine iar. Mulțumesc