avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in urma cu câteva zile am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in urma cu câteva zile am fost concediată, după ...

Buna ziua, in urma cu câteva zile am fost concediată, după trei săptămâni de munca, in baza unei evaluări făcută observandu-ma pe camerele din birou, fara altfel de comunicare sau training. Din mesajul pe care l-am primit de la conducere se înțelege, fara drept de apel, ca am fost înregistrată și audio, nu doar video, fara ca eu sa fiu conștientă ca pot fi ascultata ca in filmele cu spioni :) printre motive se numără și mersul la toaleta prea des. V-ati confruntat vreodată cu o problema de genul acesta? Ce as putea face Inafara sa uit toată povestea și sa merg mai departe. Merci :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 5 Aprilie 2023
Cu ce articol v-a incetat c.i.m. ?
Nici nu știu ce însemna asta. Va rog mult sa-mi explicați ca la prosti :)
Codul muncii prevede anumite articole in baza caruia poate inceta c.i.m. .. in decizia de incetare trebuie sa existe mentionat ca, contractul dvs de munca inceteaza in baza articolului X din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de munca la 4 ore andreisl andreisl Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea si anume: Vineri am fost anuntat ca in urma reorganizarii departamentului s-a hotarat ca ... (vezi toată discuția)
Legalitate reportofoane la locul de munca ariana_09 ariana_09 Buna ziua O mica introducere:lucrez la o firma particulara care are in franciza un punct de lucru al unei mari compani.De aproximativ 20 dezile,aceasta ... (vezi toată discuția)
Demisie hahalero444 hahalero444 mi-am dat demisia si am precizat ca aceasta se face conform art 79.....studiind acum codul muncii am vazut ca acest articol a devenit art 81. este valabila ... (vezi toată discuția)