avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate Criss79

Activitate Criss79

Buna ziua!
Daca sotul detinator de PFA depune la ONRC cerere de inscriere in RC participarea in mod obisnuit a sotiei la activitatile PFA-ului, sotia are dreptul la o parte din veniturile incasate de sot si trebuie sa depuna si ea DU 212?
Multumesc
Sotul face virament sotiei lunar o suma de bani exact pentru platile facturilor.
Ele se pot inregistra chiar daca factura e pe numele contribuabilului dar sunt platite din contul personal al sotiei?
buna ziua!
am un PFA transport marfa.Camionul cu care imi desfasor activitatea am contract de comodat pe el. Momentan el este inchiriat unei firme cu contract de inchiriere,Imi pot face contract de comodat si pe masina personala sa-mi deduc o parte din cheltuielile cu deplasarea?Pentru cate masini se poate face contract de comodat daca ele nu sunt folosite in scopul desfasurarii activitatii?
buna ziua!
Facturile de utilitati pentru un pfa cu sediul in locuinta si ctr de comodat intre proprietar si pfa se deduc in totalitate sau exista o cota parte care se poate deduce?
daca facturile sunt platite din contul personal al sotiei titularului pfa-ului se pot inregistra in RJIP?