avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica pentru pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica pentru pfa

Buna ziua!
Daca sotul detinator de PFA depune la ONRC cerere de inscriere in RC participarea in mod obisnuit a sotiei la activitatile PFA-ului, sotia are dreptul la o parte din veniturile incasate de sot si trebuie sa depuna si ea DU 212?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil sotie pfa AlexIacoban AlexIacoban Buna ziua, Detin un PFA, iar in ianuarie 2016, am completat o declaratie la ONRC prin care atest faptul ca sotia participa la desfasurarea activitatii ... (vezi toată discuția)
Sotie pfa, concediu crestere copil DorinaAlin DorinaAlin Buna ziua, Sotul are un PFA iar eu particip la activitatea PFA-ului (inscriere facuta la ONRC conform Legii 4/2014). Daca intru in concediu crestere copil, ... (vezi toată discuția)
Persoana angajata pe pfa ContSters333991 ContSters333991 Buna ziua. Am un PFA si as vrea sa ma angajez atat eu, cat si sotul. In REVISAL in ce calitatea ne trecem? Mentionez ca, doar eu sunt titularul ... (vezi toată discuția)