avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotie PFA, concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotie PFA, concediu crestere copil

Buna ziua,
Sotul are un PFA iar eu particip la activitatea PFA-ului (inscriere facuta la ONRC conform Legii 4/2014). Daca intru in concediu crestere copil, trebuie sa scot mentiunea de la ONRC? Exista riscul sa mi se suspende indemnizatia de crestere copil, chiar daca sotia nu are venituri din acel PFA?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 11 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista riscul sa vi se suspende indemnizatia de crestere copil, insa intrebati la AJPIS cel mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil sotie pfa AlexIacoban AlexIacoban Buna ziua, Detin un PFA, iar in ianuarie 2016, am completat o declaratie la ONRC prin care atest faptul ca sotia participa la desfasurarea activitatii ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate invatamant Limitless Limitless Buna ziua, Lucrez in invatamant, sunt in anul 2 la doctorat cu bursa, am un PFA si va trebui sa nasc in luna mai 2014. As avea 3 intrebari: 1. Am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)