avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate AP63

Activitate AP63

Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare cumparare imobil;
" eu promitent cumparatoarea,imi exprim in prealabil acordul pentru semnarea de catre promitenta vanzatoare a; a contractului de credit, contractului de ipoteca imobiliara si/saumobiliara si/sau a altor documente ce vor fi incheiate cu banca creditoare.Eu promitenta cumparatoare ,declar ca ,in aceasta ipostaza,sunt de acord cu ipotecarea imobiliara sau mobiliara a bunului care faceobiectul Promisiunii bilaterale de V C in favoarea institutiei de credit, inclusiv cu cesiunea/cedarea creantelor de incasat, reprezentand pretul sau o parte din pret, de catre promitent vanzatoare in favoarea cestor institutii de credit." as vrea sa stiu ce presupune cedarea de creante de incasat in conditiile in care avansul solicitat de vanzator a fost virat in contul acestuia si daca la momentul incheierii actului VC in forma autentica se ridica ipoteca constituia pe bunul respecti in favoarea creditorului.?
Curatorul trebuie sa fie tatal sau oricare alta ruda?
Buna ziua,
Sunt bunica si am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament achitat in proportie de 90% in curs de finalizare si as dori ca in actul final sa figureze nepotul meu minor. Mentinez ca nepotul este orfan de mama ,iar tatal este recasatorit si are un copil si i=am achizitional un apartament si lui.
As dori ca acest apartament nou achizitionat sa revina definitiv nepotului meu fara cale de atac.
Va rog sa ma sfatuiti cum este cel mai bine sa procedez. Multumesc anticipat!