avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sunt bunica si am incheiat un antecontract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sunt bunica si am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare ...

Buna ziua,
Sunt bunica si am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament achitat in proportie de 90% in curs de finalizare si as dori ca in actul final sa figureze nepotul meu minor. Mentinez ca nepotul este orfan de mama ,iar tatal este recasatorit si are un copil si i=am achizitional un apartament si lui.
As dori ca acest apartament nou achizitionat sa revina definitiv nepotului meu fara cale de atac.
Va rog sa ma sfatuiti cum este cel mai bine sa procedez. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:08, 9 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, se poate face contract de vanzare-cumparare cu procuratori de fonduri, Notarul va va spune care este procedura.
Curatorul trebuie sa fie tatal sau oricare alta ruda?
Minorul incheie acte prin reprezentantul legal: parintele/parintii, daca nu sunt decazuti din drepturi.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare in favoarea unui minor? Claudia Claudia Claudia Claudia Mama vrea sa lase apartamentul fiicei mele minora.Cum trebuie procedat (vezi toată discuția)
Apartament pe numele unui minor blancanieve1 blancanieve1 buna ziua,as dori si eu sa stiu daca se poate cumpara un apartament pe numele unui minor?de exemplu eu ca parinte doresc sa achizionez un apartament pe numele ... (vezi toată discuția)
Minorul poate dobandi imobil ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, as vrea sa intreb in ce masura se poate transfera proprietatea unui imobil pe numele unui minor. Se poate face un contract de vanzare-cumparare sau ... (vezi toată discuția)