cristina.serghie a scris:
Puteti face mai intai un contract de donatie minorului ( sa-i donati banii reprezentand pretul apartamentului) si apoi contract de vanzare cumparare pe numele lui, insa e costisitor si lasati multi bani la notar.
Sau, un contract de vanzare - cumparare pe numele minorului dar sa se prevada ca persoanele care platesc sunt parintii.
In plus, trebuie sa fie numit de Dir.de asistenta comunitara si un curator pentru minor, intrucat minorul nu are capacitate de exercitiu.
Au mai fost discutii pe forum pe aceasta tema..
dar se poate ca apartamentul sa fie cumparat de bunicii materni ,iar minorul dupa ce implineste 18 ani sa devina propietar?
nu stiu cum sa explic,dar realitatea este ca noi avem o afacere care este destul de prospera momentan si am dori sa ii cumparam un apartament fetitei de 5 ani,dar ne gandim ca poate pe viitor pot aparea probleme finaciare,faliment,imposibilitatea de plata a creditului bancar si ne gandim ca acel apartament sa fie doar al copilului nostru sa nu poata fi luat de creditor sau mai stiu eu ce s-ar putea intampla noua sau societatii .nu stiu daca m-am exprimat corect.multumesc anticipat.
????????????????????
???????????????????