Buna ziua!
Daca decid sa contest procesul verbal in urma caruia permisul meu de conducere a fost suspendat pe o perioada de 90 de zile din cauza unui accident rutier in care eu defapt am fost in pozitia de victima, care sunt costurile contestarii?
Politistul care a scris procesul verbal a scris in procesc cum ca fapta mea se incadreaza in articolul 120, litera k (depasirea unei coloane de masini oprite) cand defapt nu s-a intamplat acest lucru. Domnul politist s-a enervat pe mine pentru ca imi sustineam punctul de vedere asupra vinovatiei accidentului iar de asta a decurs la acest lucru.
In urma accidentului am foarte mukte cheltuieli si de asta as dori sa stiu cat costa tot procesul de contestatie.
multumesc mult!
Buna ziua!
Ieri am fost implicat intr-un accident rutier fara victime, doar pagube materiale. Pe scurt, aflandu-ma in depasire semnalizata si asigurata, o masina pe care urmam sa o depasesc nu s-a asigurat si a efectuat manevra de viraj spre stanga in fata mea, impactul fiind inevitabil. Domnul politist a scris in procesul verbal ca actiunea mea a intrat sub incidenta articolului 120, litera k, care specifica interzicerea depasirii unei coloane oprite si nu a fost cazul. Oricum, voiam sa va intreb daca sunt obligat sau nu sa dau testul de reducere a perioadei suspendarii permisului.
Daca ma ajutati cu un sfat as fi foarte recunoscator, Multumesc mult!