Buna ziua!
Daca decid sa contest procesul verbal in urma caruia permisul meu de conducere a fost suspendat pe o perioada de 90 de zile din cauza unui accident rutier in care eu defapt am fost in pozitia de victima, care sunt costurile contestarii?
Politistul care a scris procesul verbal a scris in procesc cum ca fapta mea se incadreaza in articolul 120, litera k (depasirea unei coloane de masini oprite) cand defapt nu s-a intamplat acest lucru. Domnul politist s-a enervat pe mine pentru ca imi sustineam punctul de vedere asupra vinovatiei accidentului iar de asta a decurs la acest lucru.
In urma accidentului am foarte mukte cheltuieli si de asta as dori sa stiu cat costa tot procesul de contestatie.
multumesc mult!
Va trebui sa platiti o taxa judiciara de timbru de 20 lei (Art 19, OUG nr. 80/2013). Suplimentar, pentru a avea sanse reale de castig, va trebui sa va angajati un avocat pentru reprezentarea in cadrul procesului, in acest caz onorariul variaza de la avocat la avocat in functie de pregatire, experienta etc.
Este hazardat sa ne pronuntam asupra costurilor aferente solutionarii in instanta a contestatiei costuri care sunt conditionate de onorariul aparatorului ales
Intervenient fortat
Pity18
Buna ziua, în urma unui accident rutier în urma căruia masina mi-a fost avariata de către o persoană care conducea o mașină fără asigurare obligatorie ... (vezi toată discuția)