avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate Samir84

Activitate Samir84

Sunt racordat la separația de gaze, ma interesa ce trebui să fac pentru a mă debranșa de la sistemul centralizat de încălzire(îmi trebui acordul locatarilor, al asociației.....)
Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc să îmi montez centrală la apartament(având separație de gaze și fiind racordat la separația de gaze având contoar individual de gaze) având în vedere situația de la noi din oraș în legătură cu problemele la agentul de termoficare care nu ne furnizează căldură în parametri normali iar caloriferele sun mai mult reci. Cum trebui să procedez pentru a mă debranșa de la sistemul centralizat și ce demersuri trebui să fac pentru a monta centrala. Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc. Pisica nu face gălăgie(nu miorlaie), nu își face nevoile pe scară, nici nu îi simți prezența pe casa scării. Locatarul care o îngrijește o duce regulat la veterinar, o spală.
Bună ziua! La noi în bloc este un locatar care are grijă de o pisică de mai mulți ani care este vaccinată, deparazitată, sterilizată are carnet pentru ea dar nu o tine numai în casă, mai stă și pe casa scării și afară. Menționez că pisică nu își face nevoile în casa scării. Însă un locatar din bloc nu este de acord ca această pisică să stea pe spațiul comun al scării, însă pe restul locatarilor nu îi deranjează. A făcut sesizare către asociație să nu mai stea pisica pe casa scării invocând legea 196/2018 art. 36, art. 38Cum am putea proceda. Vă mulțumesc.