avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc să îmi ...

Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc să îmi montez centrală la apartament(având separație de gaze și fiind racordat la separația de gaze având contoar individual de gaze) având în vedere situația de la noi din oraș în legătură cu problemele la agentul de termoficare care nu ne furnizează căldură în parametri normali iar caloriferele sun mai mult reci. Cum trebui să procedez pentru a mă debranșa de la sistemul centralizat și ce demersuri trebui să fac pentru a monta centrala. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2023
Samir84, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:54, 19 Ianuarie 2023
Trebuie sa mergeti la distribuitorul de gaz ce deserveste orasul si sa obtineti prima data un aviz de racordare. Dupa aia veti trece la urmatoarele etape.
Etapele sunt descrise aici :
[ link extern ]
Sunt racordat la separația de gaze, ma interesa ce trebui să fac pentru a mă debranșa de la sistemul centralizat de încălzire(îmi trebui acordul locatarilor, al asociației.....)
Regulile le face operatorul care livreaza energia termica :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am cumparat de curand un apartament in ploiesti si ... t.nicoleta t.nicoleta Debransare / acord vecini. Am cumparat de curand un apartament in Ploiesti si doresc debransarea lui de la sistemul de termoficare si montarea unei centrale ... (vezi toată discuția)
Debransare- ploiesti in luna iunie 2022 am obtinut acordul tuturor ... t.nicoleta t.nicoleta DEBRANSARE- PLOIESTI In luna iunie 2022 am obtinut acordul tuturor vecinilor in AG a proprietarilor, fiind reprezentati si de un avocat. Subliniez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire in bloc danaluminita danaluminita Locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente, din care mai mult de 50% sunt cu incalzire cu centrala proprie de apartament. restul apartamentelor sunt ... (vezi toată discuția)