In luna iunie 2022 am obtinut acordul tuturor vecinilor in AG a proprietarilor, fiind reprezentati si de un avocat. Subliniez faptul ca avem numai piedici in acest proces de debransare de la sistemul centralizat de termoficare din Ploiesti. In fine, am mers cu tot dosarul COMPLET ( proces verbal acord vecini si asociatie, exprimat in AG, proiect tehnic de debransare, hartie de la primarie ca nu avem nevoie de autorizatie de constructie pt a monta centrala termica) la furnizor, am facut notificare pt debransare...intre timp am facut si separatia de gaze( coloana primara+ separatie) pt 2 focuri... cei de la termie pur si simplu nu vor sa emita avizul de debransare. Am facut si plangere la ANPC, cica au fost sanctionati si s-a dispus ca masura debransarea de la sistemul centralizat, (avand acest raspuns, am taiat caloriferele cu instalatorul blocului si am montat dopuri.)numai ca furnizorul a contestat acest PV, si am ramas in aer. In luna august 2022, in Ploiesti a fost oprita apa calda, contractul cu acest furnizor a fost reziliat., in octombrie 2022 a fost infiintata alta firma de termie, alt furnizor in speta. Acum simtim ca ne luptam cu morile de vant... Desi s-au montat sute de centrale probabil in aceasta perioada, cei din asociatia noastra nu vor sa ne scada de la plata caldurii pana nu aducem acel blestemat proces verbal de debransare ..pe care,probabil, Termo Ploiesti nu il va emite in veci. Am nevoie de ajutor, care sunt pasii care trebuie urmati in continuare?? Am cheltuit mii de euro, incercand sa montez o centrala termica...e chiar atat de greu sa fii debransat legal in Ploiesti, sa imi platesc individual consumul ???? E frustrant sa vezi ca ai cunostinte/ prieteni care si-au montat centrala in aceasta perioada, fiind sustinuti de asociatia de proprietari, iar eu fac totul LEGAL si nu reusesc . Unde sa ma duc, cine ma poate sprijini ??Va rog, indrumati-ma, ca ajungem in pragul nebunieiiiiii!!