In anul 2017 fiind casatoriti am cumparat impreuna cu fostul sot un teren+casa veche.Am cumparat cu un act de mana vanzare cumparare.Terenul+casa veche a apartinut unor batrini care nu au avut copii..Sunt fecedati.Am facut vanzare cumparare cu una dintre mostenitoare..In act apare doar numele sotului.In anul 2019 ám construit o casa noua langa cea veche fara nici un act.In decembrie 2022 ám divortat.As dori sa fac partaj.Am incercat sa intabulez terenul dar doamna nu are titlu.In cartea funciara apare doar numele defunctului decedat de multi ani.Cum as putea intra in legalitate,fostul sot vrea sa ma evacueze din casa spunand ca nu mai ám nici un drept...
Buna ziua.Am divortat,ín timpul casatoriei ám construit impreuna O casa noua fara autorizatie de constructie...Nu am posibilitate pt.partaj,Cu fostul sot nu se poate discuta este agresiv.intrebarea mea este:pot cere demolarea casei?Primarul a spus ca e singura varianta....Va multumesc
CA sa na razbun pe ei.Ea ne cunoaste,avem doi copii,16 de casatoriei....Ám intrebat o de ce nu l lasa pe sot in pace mi a spus ca ea e nefericita ín mariajul ei.pot fi amendata pt publicarea unor poze cu ei?
Buna seara in timpul casatoriei am cumparat impreuna cu fostul sot un teren cu vanzare cumparare pe care se afla o casa veche.langa ea am construit o casa noua.am divortat sí Doresc sa intabulez casa noua doar pe numele meu...E posibil sau ám nevoie sí de acordul,actele fostului sot?va multumesc