avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am divortat,ín timpul casatoriei am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am divortat,ín timpul casatoriei am construit impreuna ...

Buna ziua.Am divortat,ín timpul casatoriei ám construit impreuna O casa noua fara autorizatie de constructie...Nu am posibilitate pt.partaj,Cu fostul sot nu se poate discuta este agresiv.intrebarea mea este:pot cere demolarea casei?Primarul a spus ca e singura varianta....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vivien Krisztian , utilizator 18:51, 11 Februarie 2023
Pai si ce rezolvati cu demolarea? Cine sta in casa, fastul? Al cui e terenul?
Fostul sta ín casa.Terenul e cumparat de noi,avandu l doar pe numele lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - casa reconstruita pe teren mostenit laviniab laviniab Majoritatea economiilor din timpul casatoriei (14 ani) au fost folosite pentru construirea unei case noi pe terenul mostenit de sot de la parintii lui, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie constructie fara autorizatie stra1nu stra1nu Buna ziua , Am un vecin ce a construit un umobil fara autozatie, am fost chemat la primarie sa ii ofer semnatura sa poata continua constructia (datorita ... (vezi toată discuția)
Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)