avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Daca postez pe retelele de socializare poze cu sotul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Daca postez pe retelele de socializare poze cu sotul ...

Buna......Daca postez pe retelele de socializare poze cu sotul si amanta pot fi amendata?va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:03, 5 Februarie 2023
In primul rand, de ce ati face asta?
CA sa na razbun pe ei.Ea ne cunoaste,avem doi copii,16 de casatoriei....Ám intrebat o de ce nu l lasa pe sot in pace mi a spus ca ea e nefericita ín mariajul ei.pot fi amendata pt publicarea unor poze cu ei?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu amendata ci eventual chemata în judecata într un proces civil in care va poate solicita daune morale..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ea trebuie sa va lase situl, ea nu are obligatii fata de dvs, sotul dvs are, el trebuie sa o lase. Nu o lasa, dati divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

aș dori să știu ce câștig de cauză am dacă o dau pe amanta soțului în judecată și îi cer daune morale. Înregistrările pot fi probe la proces? Vulpishor Vulpishor Bună ziua, as dori să știu ce câștig de cauză am dacă dau amanta în judecată și îi cer daune morale? Am martori, am poze și înregistrări cum că ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata amantul care este instructor auto, sau scoala auto? Matei90 Matei90 Buna ziua, Sunt in situatia in care sotia a intretinut relatii sexuale cu instructorul auto dupa sedintele de condus, in masina de scoala. El i-a mai propus ... (vezi toată discuția)
Sunt in divort - infidelitate,martori guzi guzi Sunt casatorit de 22 de ani ,in prezent sunt in divort o acuz de infidelitate am 2 martori oficiali,dar am dat la pace cu unul din amanti si vreau sa-l pun ca ... (vezi toată discuția)