Buna ziua,
Sunt in situatia in care sotia a intretinut relatii sexuale cu instructorul auto dupa sedintele de condus, in masina de scoala.
El i-a mai propus si sa faca ore de condus neplatite cu ea si sa ii “aranjeze permisul” dupa ce a picat a doua oara traseul.
Dovezi am de la sotie, mesaje cand imi confirma fapta/faptele.
Eu vreu sa divortez, dar el este 50% vinovat pentru distrugerea mariajului.
Masina este a unei companii de scoala auto, nu este a lui.
Cele învederate de dvs constituie motive întemeiate de divorț, puteți obține eventual divorțul din culpa exclusivă a soției!
Cu privire la amant, puteți să-l dați în judecată, nu vă îngrădește nimeni dreptul la petiționare însă, fiind vădit neîntemeiată, o eventuală acțiune în răspundere civilă delictuală prin care solicitați daune morale de la acesta va fi indubitabil respinsă!
alex_element
Utilizator 1din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Atat timp cat instructorul este angajat al unei scoli de soferi, are o serie de drepturi si obligatii, conform cu fisa postului si contract, prin care se dedineste activitatea sa in cadrul scolii. Prin urmare, cea mai la indemana varianta este sa reclamati instructorul la scoala de soferi. Mai departe, scoala are posibilitatea de a se indrepta impotriva acestuia.
Puteti sa faceti ce doriti, dar în afara ca o sa atrageti atenția asupra problemei dvs și o sa stârniti eventuale zâmbete într-o sală de judecată nu o sa obțineți nimic.Puteti divorța, eventual obține culpa exclusivă a sotiei(daca va încălzește cu ceva)dar mai mult nu.Sau va răzbunati inseland-o cu o verișoară sau cu o buna prietena sau il provocați la lupta pe amant dar alte variante nu aveți.Singura consolare într-o astfel de situație este ca nu sunteti primul și im mod cert nici ultimul.
Divort
alina_ion_escu
intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort?
si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla?
daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)