avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot da in judecata amantul care este instructor auto, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot da in judecata amantul care este instructor auto, sau scoala auto?

Buna ziua,
Sunt in situatia in care sotia a intretinut relatii sexuale cu instructorul auto dupa sedintele de condus, in masina de scoala.
El i-a mai propus si sa faca ore de condus neplatite cu ea si sa ii “aranjeze permisul” dupa ce a picat a doua oara traseul.
Dovezi am de la sotie, mesaje cand imi confirma fapta/faptele.
Eu vreu sa divortez, dar el este 50% vinovat pentru distrugerea mariajului.
Masina este a unei companii de scoala auto, nu este a lui.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
Matei90, utilizator
Nu aveți nici un motiv să dați în judecată amantul soției, și nici școala auto.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele învederate de dvs constituie motive întemeiate de divorț, puteți obține eventual divorțul din culpa exclusivă a soției!
Cu privire la amant, puteți să-l dați în judecată, nu vă îngrădește nimeni dreptul la petiționare însă, fiind vădit neîntemeiată, o eventuală acțiune în răspundere civilă delictuală prin care solicitați daune morale de la acesta va fi indubitabil respinsă!
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat instructorul este angajat al unei scoli de soferi, are o serie de drepturi si obligatii, conform cu fisa postului si contract, prin care se dedineste activitatea sa in cadrul scolii. Prin urmare, cea mai la indemana varianta este sa reclamati instructorul la scoala de soferi. Mai departe, scoala are posibilitatea de a se indrepta impotriva acestuia.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
alex_element, utilizator
Puteti sa faceti ce doriti, dar în afara ca o sa atrageti atenția asupra problemei dvs și o sa stârniti eventuale zâmbete într-o sală de judecată nu o sa obțineți nimic.Puteti divorța, eventual obține culpa exclusivă a sotiei(daca va încălzește cu ceva)dar mai mult nu.Sau va răzbunati inseland-o cu o verișoară sau cu o buna prietena sau il provocați la lupta pe amant dar alte variante nu aveți.Singura consolare într-o astfel de situație este ca nu sunteti primul și im mod cert nici ultimul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnitial intervenient fortat, acum citat ca parat (accident produs de cursant auto) gdanielg gdanielg acum 2 ani am dat (usor) peste o femeie pe zebra cat eram cursant Auto cu instructorul langa mine. ranile au fost minore, zile de spitalizare 0 si dosarul ... (vezi toată discuția)
Accident masina in timpul cursului practic la scoala de soferi emi_emi emi_emi Buna, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea situatie : Am inceput recent cursurile practice la o scoala de soferi si am avut un accident in ... (vezi toată discuția)
Divort alina_ion_escu alina_ion_escu intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort? si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla? daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)