avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt in divort - infidelitate,martori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt in divort - infidelitate,martori

Sunt casatorit de 22 de ani ,in prezent sunt in divort o acuz de infidelitate am 2 martori oficiali,dar am dat la pace cu unul din amanti si vreau sa-l pun ca martor ,intrebare:pot sa-l pun ca martor la proces?
Vreau sa castig acest proces pentru a cere daune morale
Multumesc,cu stima si respect-o duminica placuta:stunned:
Puteti sa il chemati in calitate de martor, dar riscati sa isi schimbe declaratia. Depinde cata incredere aveti in el.

Pentru a primi daune morale in divort este necesar sa demonstrati suferinta morala pe care ati indurat-o si prejudiciile provocate asupra sanatatii dvs. (de exemplu).
Este foarte greu de obtinut astfel de daune pentru infidelitate, cel putin in prezent.
Adulterul sotiei poate fi o conditie necesara, dar nu si suficienta, prin ea insasi, de a obtine astfel de despagubiri.
puteti sa-l chemati ca martor la divort...nu vad cum sa-si schimbe decalratia, fiind sub juramant...
puteti solicita daune morale dar sansele sunt mici sa si obtineti cine-stie-ce ca valoare, mai ales ca adulterul nu mai este considerat infractiune....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce probe ale infidelității trebuie să aducă soția la divorț, și cum să procedez ca să ies cât mai bine din proces? Raluca9876 Raluca9876 Buna ziua, Ce probe trebuie sa aduca sotia inselata la divort? Am deocamdata o poza (cu sotul meu si amanta) si niste conversatii de pe messenger. Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. cum ... Mina84 Mina84 Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. Cum as putea obtine desfacerea casatoriei in conditiile in care sotul refuza divortul amiabil. Nu am ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)