Bună ziua, as dori să știu ce câștig de cauză am dacă dau amanta în judecată și îi cer daune morale? Am martori, am poze și înregistrări cum că venea acasă în lipsa mea. Soțul a băgat divorț și eu doresc să o dau pe ea un judecată. Eu i am trimis și niște mesaje pe Facebook cu amenințări că o fac de râs în tot orașul, la familia ei, că o bat, pot fi probe împotriva mea? Înregistrările mele fara știrea lor pot fi probe la proces?
Vedeti-va de viață lăsați procesele cu amanta nu au nici un temei legal sau șanse de câștig.Pana faceți de ras amanta exista riscul sa va facă plângere penala pt amenințare sau o acțiune civila prin ca are sa va ceara daune morale.Căutați pe forum a mai fost o discutie interminabila despre un subiect similar.Sau divorțați sau incercati sa deveniți mai amanta decât amanta si sa va recâștigați partenerul.
Să inteleg că tot ea are câștig de cauză, cea vinovată? Nu exista nici o modalitate prin care sa ii cer daune morale, șa o pedepsesc Intr un fel ca să se liniștească?
Mi-e greu sa cred ca ea poate fi numita ”vinovata” !!!
”vinovata” ... pentru ce ?!?! ... nu exista nicio infractiune,
Daca totul era bine si frumos in relatia dvs. cu sotul, nu se ajungea aici.
Este clar, ca ceva nu mergea, iar dumnealui a gasit un refugiu in alta parte, unde a constatat ca se simtea mai bine.
Cred ca se poate vorbi in acest caz de ... trei ”vinovati” ...
In primul rand va faceti dvs de ras in al doilea rand puteti sa fiti amendata pt tulburarea linistii si ordinii publice de catre politie sau poate degenera conflictul si sa va treziti cu un dosar penal.