avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aș dori să știu ce câștig de cauză am dacă o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Aș dori să știu ce câștig de cauză am dacă o dau pe amanta soțului în judecată și îi cer daune morale. Înregistrările pot fi probe la proces?

Bună ziua, as dori să știu ce câștig de cauză am dacă dau amanta în judecată și îi cer daune morale? Am martori, am poze și înregistrări cum că venea acasă în lipsa mea. Soțul a băgat divorț și eu doresc să o dau pe ea un judecată. Eu i am trimis și niște mesaje pe Facebook cu amenințări că o fac de râs în tot orașul, la familia ei, că o bat, pot fi probe împotriva mea? Înregistrările mele fara știrea lor pot fi probe la proces?
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:57, 14 Decembrie 2018
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti-va de viață lăsați procesele cu amanta nu au nici un temei legal sau șanse de câștig.Pana faceți de ras amanta exista riscul sa va facă plângere penala pt amenințare sau o acțiune civila prin ca are sa va ceara daune morale.Căutați pe forum a mai fost o discutie interminabila despre un subiect similar.Sau divorțați sau incercati sa deveniți mai amanta decât amanta si sa va recâștigați partenerul.
Să inteleg că tot ea are câștig de cauză, cea vinovată? Nu exista nici o modalitate prin care sa ii cer daune morale, șa o pedepsesc Intr un fel ca să se liniștească?
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mi-e greu sa cred ca ea poate fi numita ”vinovata” !!!
”vinovata” ... pentru ce ?!?! ... nu exista nicio infractiune,
Daca totul era bine si frumos in relatia dvs. cu sotul, nu se ajungea aici.
Este clar, ca ceva nu mergea, iar dumnealui a gasit un refugiu in alta parte, unde a constatat ca se simtea mai bine.
Cred ca se poate vorbi in acest caz de ... trei ”vinovati” ...
Știu că toți avem o vină însă eu vreau să o fac de râs să știe lumea ce fel de femeie este, dacă mă duc la părinții ei la ușă la ce riscuri ma supun?
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand va faceti dvs de ras in al doilea rand puteti sa fiti amendata pt tulburarea linistii si ordinii publice de catre politie sau poate degenera conflictul si sa va treziti cu un dosar penal.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, ... AFRODITA FRATA AFRODITA FRATA Buna ziua! Noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, prostituate ,infirmiere pentru sotii nostri. Si chiar daca am face-o ei tot se duc la amante ... (vezi toată discuția)
Cer daune morale amantei sotului ? cicam cicam legile Romaniei imi permit sa o chem in instanta si sa i cer daune morale si materiale amantei sotului meu: -cu care ma aflu in proces de divort (el l-a ... (vezi toată discuția)
Dacă am probe care dovedesc infidelitatea soțului meu, ,,amanta“ ar putea fi chemată în judecată pentru despăgubiri? Bbbc Bbbc Daca am probe care dovedesc infidelitatea sotului meu , “ amanta “ ar putea fi chemata in judecata .. sa plateasca despagubiri ? (vezi toată discuția)