avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă am probe care dovedesc infidelitatea soțului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă am probe care dovedesc infidelitatea soțului meu, ,,amanta“ ar putea fi chemată în judecată pentru despăgubiri?

Daca am probe care dovedesc infidelitatea sotului meu , “ amanta “ ar putea fi chemata in judecata .. sa plateasca despagubiri ?
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amuzanta intrebarea dvs,poate in serialele americane,in sistemul nostru de drept nu exista asa ceva.
13 din 13 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care ar fi motivele pentru care sa solicitati despagubiri? A "stricat" sotul si nu mai functioneaza corespunzator?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti cere in schimb, despagubiri de la sot.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instantele nu cred ca au chef de astfel de procese si sunt si foarte dificile.
Va trebui sa probati in primul rand.
Ce probe aveti?

Si amanta ar putea raspunde dar este si mai dificil decat cu sotul.
Nu am auzit insa de niciun proces in acest sens pana acum.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați putea încerca despăgubiri morale , daca dovediți ca prin manopere dolosive și ar fi construit o relație cu soțul Dvs .
Trebuie sa dovediți dolul și Presupune sa aveți soțul de partea Dvs .
Dacă însă soțul este de partea “amantei” ( cum ii Spuneti Dvs) ,este foarte greu de reușit .
Ca nu exista practica judiciara in acest sens, nu are importantă , dacă Dvs va probati acțiunea.

Alte discuții în legătură

O pot da în judecată pe amanta soțului? Viorica-25 Viorica-25 Buna ziua, Pot da in judecata amanta sotului pt ca mi -a stricat casnicia, iar mai noi ma si hartuie cu tot felul de mesaje? (vezi toată discuția)
Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)
Ce probe ale infidelității trebuie să aducă soția la divorț, și cum să procedez ca să ies cât mai bine din proces? Raluca9876 Raluca9876 Buna ziua, Ce probe trebuie sa aduca sotia inselata la divort? Am deocamdata o poza (cu sotul meu si amanta) si niste conversatii de pe messenger. Sunt ... (vezi toată discuția)