Buna seara!
Am depus o solicitare(online) la o instutie publica (adica actionarul majoritar este primaria orasului), la o companie de apa, solicitand anumite documente aferente unor lucrari edilitare (documente care atesta calitatea materialelor si a lucrarilor efectuate), dar au trecut 60 de zile, si inca nu am primit niciun raspuns, nici da, nici ba. Cererea am facut in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, si am si nr. de inregistrare, dar nicio reactie de atunci. Ce pot face, cui ma pot adresa mai departe? Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns. Este vorba despre “interogarea” si fortarea de a da o declaratie, a unui cetatean care si-a angajat 2 muncitori sa-si amenajeze spatiul verde in fata imobilului sau. Este adevarat, ca nu avea acordul Primariei in acest sens, dar a fost pus sa scrie o declaratie ca cine a facut, cat a platit pentru lucrari, cand s-a facut, etc.
Buna seara!
Un birou, sau conducatorul unui birou din cadrul unei primarii (de exemplu birou care se ocupa de intretinere domeniul public), poate sa ma puna legal sa depun declaratie despre un caz? Sa imi declaratie? Are Primaria calitate pt asa ceva? Nu prin Politia locala sau prin alte organe ar avea voie? Sa imi ia toate datele din buletin, să mă pună să declar unde am fost si pentru ce intr-o anumită perioadă?
Multumesc!
Buna ziua!
La sedintele de sindicat poate participa membrii din conducerea societății? De exemplu directorul economic, care participică doar să confirme cifrele slabe din bugetul firmei. Noi, membrii de sindicat nu suntem intrebați dacă îl acceptăm sau nu să participe, pur și simplu vine cu președintele de sindicat. Multumesc!