avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara! Am depus o solicitare (online) la o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara! Am depus o solicitare (online) la o instutie publica ...

Buna seara!
Am depus o solicitare(online) la o instutie publica (adica actionarul majoritar este primaria orasului), la o companie de apa, solicitand anumite documente aferente unor lucrari edilitare (documente care atesta calitatea materialelor si a lucrarilor efectuate), dar au trecut 60 de zile, si inca nu am primit niciun raspuns, nici da, nici ba. Cererea am facut in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, si am si nr. de inregistrare, dar nicio reactie de atunci. Ce pot face, cui ma pot adresa mai departe? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:41, 27 Septembrie 2024
În cazul în care o persoana se considera vătămată în drepturile sale, prevăzute în legea nr. 544/2001, aceasta poate face plângere la secția de contencios administrativ a tribunalului în a carei raza teritorială domiciliază sau în a carei raza teritorială se afla sediul autorității ori al instituției publice. Plângerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului prevăzut la art. 7.( cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării).
Verificați dacă nu cumva cererea dvs excede legea invocată. S-ar putea ca cea ce ați cerut să nu fie informații de interes public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama anton981 anton981 Buna ziua . As dori sa stiu daca organigrama unei companii de stat , la care am fost angajata este secreta sau o pot solicita in baza legii 544/2001 . Sunt ... (vezi toată discuția)
Plangere la sectia de contencios administrativ shoni17 shoni17 Buna ziua, Va rog sa descrieti procedura de inaintare a unei plangeri la sectia de contencios administrativ in legatura cu refuzul tacit de a raspunde la o ... (vezi toată discuția)
Reclamatie administrativa veitina veitina Am depus o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, pe care am si inregistrat-o in data de 28.Aug ,dar ... (vezi toată discuția)