Buna seara!
Am depus o solicitare(online) la o instutie publica (adica actionarul majoritar este primaria orasului), la o companie de apa, solicitand anumite documente aferente unor lucrari edilitare (documente care atesta calitatea materialelor si a lucrarilor efectuate), dar au trecut 60 de zile, si inca nu am primit niciun raspuns, nici da, nici ba. Cererea am facut in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, si am si nr. de inregistrare, dar nicio reactie de atunci. Ce pot face, cui ma pot adresa mai departe? Va multumesc.
În cazul în care o persoana se considera vătămată în drepturile sale, prevăzute în legea nr. 544/2001, aceasta poate face plângere la secția de contencios administrativ a tribunalului în a carei raza teritorială domiciliază sau în a carei raza teritorială se afla sediul autorității ori al instituției publice. Plângerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului prevăzut la art. 7.( cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării).
Organigrama
anton981
Buna ziua . As dori sa stiu daca organigrama unei companii de stat , la care am fost angajata este secreta sau o pot solicita in baza legii 544/2001 . Sunt ... (vezi toată discuția)