Bună ziua, se dă următoarea situație, după decesul mamei(tatăl decedat) sunt 2 frați, unul are 75% din teren(cu casă) , celălalt 25%,cum ar putea cel cu 75% sa aibă 100%?
Poate cel cu 25% să ia parte din casă?
Menționez că nu are nici o intenție să cedeze cei 25% sub nici o formă.
Mulțumesc frumos!
Bună ziua, urmează sa primim de la părinții noștri jumătate din locul lor de casa, pe aceasta nefiin construit nimic dar urmând sa ne construim noi casa, ce trebuie sa facem pentru început pentru a trece locul pe noi și a avea nr de casa separat? Mulțumesc
Bună ziua, în vara anului trecut am avut un contract cu o firmă prestări servicii catering și închiriere sală, firma nu și-a respectat absolut deloc contractul în condițiile în care am dat și un avans, motivul fiind că nu se înțelege cu proprietarul sălii de la care el subînchiriase sala, am făcut un nou contract cu proprietarul sălii și am plătit din nou, organizînd tot în regim propriu de data asta,cum aș putea să îmi recuperez măcar avansul de la firma care nu și-a respectat contractul? Tipul care era proprietarul firmei nu mai răspunde la nici un fel de încercare din partea mea de a face asta pe cale amiabila...mulțumesc anticipat