avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectare contract servicii pentru evenimente.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectare contract servicii pentru evenimente.

Bună ziua, în vara anului trecut am avut un contract cu o firmă prestări servicii catering și închiriere sală, firma nu și-a respectat absolut deloc contractul în condițiile în care am dat și un avans, motivul fiind că nu se înțelege cu proprietarul sălii de la care el subînchiriase sala, am făcut un nou contract cu proprietarul sălii și am plătit din nou, organizînd tot în regim propriu de data asta,cum aș putea să îmi recuperez măcar avansul de la firma care nu și-a respectat contractul? Tipul care era proprietarul firmei nu mai răspunde la nici un fel de încercare din partea mea de a face asta pe cale amiabila...mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 23 Ianuarie 2023
Il notificati prin avocat sa va dea banii, apoi il dati in judecata, alta cale nu e.
Banuiesc ca aveti contract.
Am contractul bineînțeles, dar mă gândeam ceva mai rapid, adică protecția consumatorului sau chiar poliția...

gi-jane2 a scris:

Il notificati prin avocat sa va dea banii, apoi il dati in judecata, alta cale nu e.
Banuiesc ca aveti contract.

Trebuie sa va dea banii.
Incercati la ANPC.

Judecata va dura...
anpc nu il poate obliga sa va dea banii. incercati la anpc, dart rezultatul e incert
politia nu va poate ajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala . ce se intampla mai departe AlexandruS. AlexandruS. Buna ziua , am si eu o nelamurire . In vara lui 2017 mi am luat o teapa de la o firma de montarii termopane ,am dat un avans de banii si acestia nu s au ... (vezi toată discuția)
Avans nerecuperat ireenapd ireenapd Buna ziua! As dori parerea dvs in urmatorea situatie: Am achitat un avans pentru o comanda de mobila bucatarie, iar pretul final se stabilea in urma ... (vezi toată discuția)
Prestatori de servicii ,,dispăruți" cu un avans de 50% pentru o lucrare de reabilitare a fațadei casei. ce ma sfătuiți, cum ar trebui să procedez? fukov fukov buna seara, ma aflu intr-o situatie neplacuta cu o firma care ar fi trebuit sa faca o lucrare de reabilitare a fatadei casei. am contractat o firma ... (vezi toată discuția)