avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, urmează sa primim de la părinții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, urmează sa primim de la părinții noștri jumătate ...

Bună ziua, urmează sa primim de la părinții noștri jumătate din locul lor de casa, pe aceasta nefiin construit nimic dar urmând sa ne construim noi casa, ce trebuie sa facem pentru început pentru a trece locul pe noi și a avea nr de casa separat? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:43, 24 Ianuarie 2024
Trebuie dezmembrat terenul, adică feliat si apoi va vinde/ doneaza acel lot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire ilisuanana68 ilisuanana68 Bună ziua!In urma succesiunii am obținut un teren intabulat pe toți trei frații.Am construit o casa cu trei intrări separate dar cu pereți comuni.Acum ... (vezi toată discuția)
Revocare contract donatie nickey1234 nickey1234 Buna ziua, părintii mei vor sa îmi doneze o casa cu clauza ca nu o pot vinde atâta timp cat ei trăiesc.Eu sunt unicul lor copil însă ei sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Conteract de vanzare cumparare si de contutuire a unui drept de servitute de trecere CRISTIAN-P CRISTIAN-P Buna ziua.Bunicul in anii 90 a vandut un teren exteravilan cu o suprafata 1540mp (terenul fiin fanete si salcam)la actualul proprietar si partea cealalta ... (vezi toată discuția)