Buna ziua,
Am primit înregistrarea companiei mele (operator de turism), dar tot nu am licenta de la ministerul turismului, va dura câteva luni pentru a aranja alte lucruri, cum ar fi economisirea unei sume de 5000 de euro care să fie în contul bancar al companiei mele.
Întrebări,,
- Trebuie să deschid un cont bancar pentru companie imediat după înregistrare sau pot aștepta până când primesc această sumă?.
- Trebuie să angajez un contabil imediat după ce am primit înregistrarea sau pot aștepta până când aplic pentru licență de la ministerul turismului?
- Am permis de ședere pe bază de căsătorie de la cetățean român, îmi pot schimba permisul de ședere pentru a fi bazat pe firma mea?
Dacă pot avea o întrebare,
M-am căsătorit cu o româncă anul trecut și am primit un permis de ședere de cinci ani.Soția mea vrea să divorțeze, dar nu vrea să-mi pierd permisul de ședere în România.Am început să înființez o firmă aici, în România, dar nu am terminat toate procedurile.Un divorț îmi anulează permisul de ședere (cinci ani)?, Pot transfera un permis de muncă în baza noii mele companii?