avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate Zonga

Activitate Zonga

Buna ziua,
Am primit înregistrarea companiei mele (operator de turism), dar tot nu am licenta de la ministerul turismului, va dura câteva luni pentru a aranja alte lucruri, cum ar fi economisirea unei sume de 5000 de euro care să fie în contul bancar al companiei mele.
Întrebări,,
- Trebuie să deschid un cont bancar pentru companie imediat după înregistrare sau pot aștepta până când primesc această sumă?.
- Trebuie să angajez un contabil imediat după ce am primit înregistrarea sau pot aștepta până când aplic pentru licență de la ministerul turismului?
- Am permis de ședere pe bază de căsătorie de la cetățean român, îmi pot schimba permisul de ședere pentru a fi bazat pe firma mea?
Ei bine, multumesc pentru raspuns.
Dar am vrut sa stiu daca permisul de sedere este anulat din cauza divortului?Va multumesc
Dacă pot avea o întrebare,
M-am căsătorit cu o româncă anul trecut și am primit un permis de ședere de cinci ani.Soția mea vrea să divorțeze, dar nu vrea să-mi pierd permisul de ședere în România.Am început să înființez o firmă aici, în România, dar nu am terminat toate procedurile.Un divorț îmi anulează permisul de ședere (cinci ani)?, Pot transfera un permis de muncă în baza noii mele companii?